Той скочи с кола в Лева, но не се спря! Снощи побесня, заплаши врачански ченгета с Бойко Борисов

Той скочи с кола в Лева, но не се спря! Снощи побесня, заплаши врачански ченгета с Бойко Борисов

Побеснял мъртво пиян шофьор е вдигнал на крак полицията във Враца, научи първо агенция BulNews.
Тази нощ полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Aуди“ с врачанска регистрация.
Зад волана на немското возило е бил 40-годишен жител на града. При спиране на колата, мъжът се опитал да избяга от униформените, но те успели да го настигнат. 
Шофьорът е бил във видимо нетрезво състояние и служителите на реда поискали да му направят тест с дрегер, врачанинът обаче категорично отказал. Той не пожелал да предостави документи за проверка и се държал изключително агресивно към служителите на МВР. Почерпеният мъж дори е заплашил ченгетата, че ще извика Бойко Борисов, за да се разправи с тях.
След направена справка от страна на полицаите се установило, че водачът е неправоспособен и е взел колата на сина си без негово знание.
Оказва се, че пияният врачанин е добре известен на полицията, след като преди няколко месеца се хвърли в коритото на река Лева.

От последните минути: Кола излетя от „Крайречен булевард“ във Враца и падна в река „Лева“, пожарникари и спешни медици се опитват да стигнат до хората /снимки/

Припомняме, че инцидентът стана на 3 ноември миналата година, а агенция BulNews първа съобщи за него.
Тогава мъжът отново седнал зад волана на лек автомобил „Ланча“ след употреба на алкохол. 40-годишният е пътувал към „Червения площад“, когато внезапно е изгубил контрол над колата и скочил в дълбоко около 10 м. дере. След като бил изваден от автомобила, мъжът е започнал да буйства и полицаите незабавно го арестували.
Очевидно врачанинът не си е взел поука след инцидента и се е проявил отново. Този път обаче се очаква последствията за него да са по-сериозни.
 

19.03.2020, 10:35 часа
12818 1
Коментари

Еееех, какви времена бяха ......

19.03.2020, 14:18 часа
Ако беше "Народната Милиция" тая отрепка сега щеше да е по-мек от захарен памук, а за пиене нямаше и да помисли или само при мисълта за пиене щеше да му се гади и да повръща и от внезапно осенила го доброта щеше да мете улиците.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha