Палаво помагало: Наръчник на женската мастурбация

Палаво помагало: Наръчник на женската мастурбация Да се научите как да мастурбирате, е чудесен начин да разберете какво ви вълнува и какви физически докосвания и фантазии ви карат да имате интензивен оргазъм. С помощта на кои техники на мастурбация може да разширите гамата си сексуални фантазии и да обмислите перверзни, но секси идеи за собственоръчно доставената ви кулминация. Ето няколко съвета за мастурбация, които ще ви помогнат да научите как да мастурбирате пълноценно и задоволително.

Настройте се
Най-важното нещо преди да се втурнете към заветния връх на кулминацията е да сте в настроение за мастурбация. При някои жени е достатъчно да легнат в леглото, за да получат желание за самозадоволяване. При други отнема повече време и задължително е съпроводено със сластна музика, запалени свещи и удобен стол или друга мебел.

Фокусирайте се върху клитора
Да се достигне до клиторален оргазъм е много по-лесно, отколкото да имате вагинален оргазъм. Затова тази малка, но съществена част от женския полов орган, е на особена почит при мастурбацията. За да го стимулирате, опитайте леко да го потъркате с пръсти. Той е толкова чувствителен, че за някои е по-приятно да го стимулират индиректно, масажирайки пространството около него, отколкото да го докосват директно. Най-добре е да започнете да го масажирате бавно и нежно и постепенно да засилвате интензитета на допира, достигайки връхната точка.

Намерете вашата G-точка
Друг вид оргазъм, който много жени предпочитат преди обикновения клиторен оргазъм, е оргазъмът на G-точката. Но преди да започнете да я стимулирате, трябва да намерите G-точката. Тя се появява само когато сте възбудени. За разлика от клитора тя е разположена на предната стена на вагината. На пипане е леко грубовата, много прилича на пипане на небцето в устата. Има няколко начина, по които може да я стимулирате. С показалеца си може да направите движение все едно приканвате някого да дойде към вас.

Ползвайте лубрикант
Ако имате проблеми с постигането на оргазъм, или просто искате да имате по-приятно, чувствено преживяване, тогава силно препоръчвам да използвате лубрикант. Има много различни видове смазка, независимо дали са на водна основа, на мастна или направена от нещо друго. Опитайте всеки един от тях, за да разберете кой предпочитате и да видите кой тип ви помага да получите най-силния оргазъм.

Опитайте секс играчки
Чудесен начин да усилите оргазмите си по време на мастурбация е ползването на вибратори и други секс играчки. Вибраторите вероятно са най-добрите за вашата кулминация, но най-добре похарчете малко повече при закупуването на такъв с регулируеми скорости. Тези само с една висока скорост може да се окажат твърде силни и интензивни за някои дами. Дилдото също е чудесен заместител на липсващия любовник. Макар че има огромно разнообразие от различни секс играчки, които може да използвате върху себе си, не е за пренебрегване и аналната тапа. Използването на запушалка, докато мастурбирате, е нещо, което много жени ползват, за да засилят оргазмите си.
26.03.2020, 10:00 часа
1857 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

26.03.2020, 11:11 часа
Опитайте последователно кво ви казват и като се разжегавите ми се обадете да ви ашладисам яко сливата и да останете доволни и сичко да е къ си требе.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha