Седем тайни, които разкрива кръвната ви група

Седем тайни, които разкрива кръвната ви група Кръвта на всеки човек е уникална. Още в утробата на майката тя започва да придобива черти на индивидуалност, които остават постоянни през целия живот. От дълбока древност предците ни са вярвали, че кръвта има различни мистични качества и са я смятали за носител на жизнените сили и особености на човека. Съществуват теории, които свързват кръвната група с особеностите на психиката на човека. 
1.Кръвната група и личността
Някои изследвания сочат, че кръвната група има общо с индивидуалността на човека. Така например хората с кръвна група А са артистични и спокойни. Тези с кръвна група В са целеустремени личности. Хората от група АВ обичат да помагат на останалите. Представителите на кръвна група 0 са креативни, приказливи и отзивчиви.
2. Кръвната група и как се справяме със стреса
Представителите на кръвна група 0 успяват да се справят значително по-трудно в стресови ситуации в сравнение с останалите.
3. Кръвната група и алкохолизма
Няколко проучвания сочат, че хората с кръвна група А са по-склонни да развият склонност към алкохолизъм.
4. Подут корем
Хората с кръвна група А лесно усвояват въглехидратите. Това не важи за тези, които са от група 0. При тях въглехидратите се усвояват значително по-бавно, което води до подуване на корема.
5. Загуба на паметта
Проучване сочи, че хората, чиято кръвна група е АВ, имат 82% по-голям шанс да развият когнитивни нарушения, които биха могли да доведат до деменция по-късно в живота.
6. Забременяване
Има няколко документирани доказателства, че жени с кръвна група 0 изпитват по-големи трудности със зачеването.
7. Диабет
Хората, които са с кръвна група А или В имат 21% повече шанс да развият диабет тип 2 спрямо тези, чиято кръвна група е 0.
25.03.2020, 09:40 часа
1238 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha