Полицията във Враца помогна на закъсалите в преспи коли в областта

Полицията във Враца помогна на закъсалите в преспи коли в областта Служители и специализирана техника на областната дирекция на МВР във Враца помогнаха за разчистване на пътни артерии на територията на община Оряхово, съобщиха от полицията.
В резултат на обилен снеговалеж и силен вятър по пътя Оряхово-Мизия и Оряхово-Селановци-Кнежа, бяха образувани навявания и приспи, които направиха невъзможно движението в тези участъци.
В първите часове на 24 март, в непроходими преспи попаднаха множество автомобили, а движението беше ограничено  с цел почистване. В помощ на работещите служби и ведомства се включиха екипи на областната дирекция на МВР във Враца и от Районно управление „АЕЦ Козлодуй“, които с инженерна и високопроходима техника (БТР) оказваха съдействие за изтегляне на леките автомобили от снежните преспи.
В работата по разчистване на проблемите трасета се включиха и служители на РСПБЗН Враца и Оряхово. Работата на служителите на МВР е продължила до късните часове на деня, като последния сигнал за оказване на техническа помощ е бил в 23.30часа, за изтегляне на закъсали в преспи леки автомобили по трасето село Селановци-Кнежа.
25.03.2020, 09:50 часа
1205 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha