Спипаха контрабандист с 20 000 къса цигари, тикнаха го в ареста

Спипаха контрабандист с 20 000 къса цигари, тикнаха го в ареста Полицейски служители са задържали мъж, след като са открили в автомобила му 20 000 къса цигари без бандерол, информираха от областната дирекция на МВР във Видин.
Полицейските действия са били предприети вчера при специализирана операция, проведена от служители на районното управление в Белоградчик и колегите им от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция. 
Около 19.30 часа в село Ружинци униформени спрели за проверка товарен автомобил „Опел Мовано“ с видинска регистрация. Зад волана на немското возило е бил 46-годишен мъж от Белоградчик.
В превозното средство е пътувала и 45-годишна жена също от Белоградчик. В автомобила служителите на реда установили и иззели 500 кутии „Karelia“ и 500 кутии “Raquel slims“ без български акцизен бандерол. 
При последвалото претърсване в имот в градчето, обитаван от мъжа и жената, криминалисти открили и иззели пистолет „Екол“, пушка с дървен приклад и патрон. 
От борса за строителни материали в Белоградчик, стопанисвана от мъжа, разследващите иззели плик с нарязан тютюн без бандерол и около 10 кг обгорели медни проводници. 
Случаят е докладван в прокуратурата. 
Образувано е досъдебно производство.
26.03.2020, 10:40 часа
1007 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha