Фиш за превишена скорост на Е-79 между Враца и Мездра влезе в съда, колата уж била в чужбина

Фиш за превишена скорост на Е-79 между Враца и Мездра влезе в съда, колата уж била в чужбина Наложена глоба за превишена скорост на международния път Е-79 между Враца и Мездра влезе в съда, научи агенция BulNews.
На 29 ноември 2019 година врачански полицаи са следили за нарушения на натоварения път с преносима камера за следене на скоростта на автомобилите. Триногата е била поставена на пътя, като е засичала нарушенията на движещите се от железничарския град в посока областния център.
Техническото средство е снимало лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с великотърновска регистрация. Немското возило се е движило с 126 км/ч, като допустимата скорост е 90 км/ч. Наложената глоба е в размер на 300 лева.
Собственикът на колата С. С. твърди, че на посочената във фиша дата не е управлявал въпросния автомобил, тъй като по това време МПС-то е било в чужбина, без да посочва каквито и да са доказателства за това.
Районният съд в Мездра е решил, че жалбата на С. С. е неоснователна, като е потвърдил електронния фиш с глобата от 300 лева.
Решението може да се обжалва с касационна жалба пред Врачански административен съд в 14-дневен срок.

 
03.04.2020, 08:40 часа
2552 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha