Близо 260 крайно нуждаещи се врачани ще получат хранителни продукти

Близо 260 крайно нуждаещи се врачани ще получат хранителни продукти До края на седмицата близо 260 крайно нуждаещи се жители на Враца и населените места ще получат безвъзмездно хранителни продукти.
Днес бяха раздадени хранителни пакети на 66 лица от селата – Мраморен, Голямо Пещене, Баница и Оходен. Даренията са част от кампанията на Община Враца, Сдружение „Аз Обичам Враца“ и БЧК - Враца, в рамките на която местни фирми и граждани даряваха хранителни продукти. Кампанията ще продължи, като всеки желаещ да се включи, може да го направи като донесе продукти в Община Враца.
В рамките на проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2“ ще бъдат обхванати още 191 лица, като те ще получат хранителни продукти. Всеки един пакет е с общо количество от 25 кг. и съдържа - боб, леща, ориз, спагети, грах, консерви, олио и стерилизирани месни продукти. Продуктите са осигурени по програма „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти 2017-2019г.“, като партньорска организация за раздаването е Български червен кръст – Враца.
07.04.2020, 09:10 часа
859 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha