Заводът на „SEBN-BG“ в Мездра няма да работи до Великден

Заводът на „SEBN-BG“ в Мездра няма да работи до Великден Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД удължи с още една седмица временното преустановяване на работа на заводите на дружеството в Мездра и Карнобат за производство на компоненти за международната автомобилна индустрия. Така вместо до 12 април, двете локации ще останат затворени до 20 април 2020 г. (включително), съобщиха от Община Мездра.
Решението е взето, предвид епидемиологичната обстановка в страната, обявеното извънредно положение в Република България и допълнителното удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на клиентите на компанията. Планираното към момента възобновяване на работа на двете локации е 21.04.2020 г. (вторник).
Ето пълният текст на съобщението от “СЕ Борднетце - България“ ЕООД, публикувано на официалната страница на дружеството във facebook:
„!ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Уважаеми колеги,
Информираме Ви, че предвид епидемиологичната обстановка, обявеното с решение на Народното събрание извънредно положение в България и допълнително удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на нашите клиенти, неработният период за „СЕ Борднетце - България“ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 16.
Планираното към момента възобновяване на работа за локация Мездра е на 21.04.2020 г. (вторник).
През календарна седмица 16 за локация Карнобат се планира частично започване на работа в проекти „АБТ“ и „Батерия“ в намален числен състав. Възобновяването на работата по всички проекти е на 21.04.2020 г. (вторник).
По отношение на нуждата от индивидуални работни графици, моля обърнете се към преките си ръководители или мениджърите на отдели.
Заплатите за месец март са изплатени в пълен размер и без забавяне на 07.04.2020 г. Ваучерите за храна ще се раздават по график от втория ден след възобновяването на нормалния работен процес в компанията.
Предоставянето на платен годишен отпуск се извършва в съответствие с разпоредбите на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13.03.2020 г., поради което не е необходимо попълването на молби за ползване на отпуск от Ваша страна.
Бъдете здрави!“


 
08.04.2020, 09:28 часа
2153 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha