Вандалство! Неправоспособен шофьор от Лом изкара яда си върху количка за царевица, помля я с „Мерцедес“-а си

Вандалство! Неправоспособен шофьор от Лом изкара яда си върху количка за царевица, помля я с „Мерцедес“-а си Неправоспособен шофьор от Лом е помлял количка за царевица с „Мерцедес“-а си, съобщиха от полицията в Монтана.
Случката се е разиграла вчера около 16.30 часа на ул. "Искър" в крайдунавския град. Тогава 29-годишният местен жител е управлявал лек автомобил „Мерцедес” с монтанска регистрация. Той е започнал да удря с колата си намиращата се на пътя количка за царевица. Водачът няколко пъти е извършвал маневри напред и назад, като е блъска количката неколкократно. След това е което слязъл от немското возило във видимо неадекватно състояние и с агресивен тон задавал въпроси на присъстващите хора. Качил се е в колата и е започнал отново да блъска количката. От ударите тя се е закачила за бронята на „Мерцедес“-а и заедно с нея е продължил движението си. Последвал удар в ограда, която съборил.
На мястото е пристигнал екип на полицията. Служителите на реда са разпитали свидетелите на вандалството. Водачът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа и са му съставени са му 3 акта. В полицията в Лом е образувана административно-наказателна преписка за извършено нарушение съгласно Указа за борба с дребното хулиганство, а Районният съд е наложил на нарушителя глоба в размер на 100 лв.

*Снимката е илюстративна
08.04.2020, 10:48 часа
1342 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha