ПП ГЕРБ – Враца направи дарение на МБАЛ „Христо Ботев” /снимки/

ПП ГЕРБ – Враца направи дарение на МБАЛ „Христо Ботев” /снимки/ Парична сума и 20 броя защитни облекла от висок клас на защита, за многократна употреба дари Политическа партия ГЕРБ – Враца на МБАЛ „Христо Ботев”. Със средствата ще бъдат закупени 4 реанимационни легла за отделението, което е определено за лечение на COVID-19.  
„Благодаря Ви, че с усилията на Вашия екип обезпечихте ресурсно отделението за лечение на коронавирус инфекция в областната болница на област Враца с интензивен сектор и леглова база за неусложнени пациенти. Областният координатор на ПП ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова, членове на общинското ръководство на партията, общинските съветници от групата на ГЕРБ и кметският екип на Калин Каменов предоставяме дарение на облекла и реанимационни легла, като оборудване от първа необходимост за медици и пациенти. За нас е важно, в този критичен момент, да се присъединим към подготовката на специализираното отделение, като предизвикателство в битката с COVID-19. Може да разчитате на нашата подкрепа за всички дейности по оздравяването на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца“, каза общинският ръководител на ГЕРБ Малина Николова при връчването на дарението.
Директорът на МБАЛ „Христо Ботев” д-р Петър Керемедчиев благодари за подкрепата и заяви готовността на лечебното заведение за COVID-19.
„В лицето на Министерството на здравеопазването и във Ваше лице виждам огромна подкрепа, благодарение на която работещите в болницата и пациентите имат необходимия ресурс. Това ми дава увереност, че с общи усилия ще успеем да се справим със сложната ситуация, в която се намираме. С Ваше съдействие получихме и очакваме много дарения и сме една от малкото болници в България с достатъчно и качествени лични предпазни средства.  В началото на кризата нямахме нищо, но всички хора които бяха мобилизирани да помогнат, благодарение на Вас, наистина си свършиха работата”, каза д-р Керемедчиев. 
 
13.04.2020, 15:14 часа
1364 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha