Джеси Лингард сваля моделка на "Плейбой" /снимки/

Джеси Лингард сваля моделка на "Плейбой" /снимки/ Звездата на "Манчестър Юнайтед" Джеси Лингард си прекарва приятно времето под карантина заради пандемията от коронавирус. Нападателят започна онлайн връзка с модела на "Плейбой" Лаура Брагато.
Италианката разкри пред "Дейли Стар", че двамата си разменят съобщения в социалните мрежи по време на социалната изолация.
Приятелството им започна през 2018 година. Двамата се запознаха в Русия по време световното първенство. Тогава Лингард имаше гадже, но сега е свободен и започна свалка със сексапилната мадама.
Брагато наскоро позира за емблематичното списание "Плейбой". Тя изгря на корицата на италианското издание.
Лаура поддържа непрестанна връзка с Лингард в последните дни.
"Говорих с Джеси, той остава вкъщи, както и всички останали от нас, сподели италианката. - Той е в безопасност. В Италия всички сме в режим на карантина. Мина един месец и наистина се надявам всичко да започне отново да се връща към нормалното си русло тук. Когато свърши, нямам търпение да пътувам. Искам да прекарам лятото си в Испания и Лондон."
Брагато стана популярна в страната си заради любовта си по футбола. Тя натрупа фенове благодарение на горещите си фотоси в екипи на различни отбори от Серия "А". Вестник "Газета дело спорт" дори я нарече "сексапилното лице на футбола".
09.05.2020, 09:00 часа
1801 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha