Науката обяснява истинската причина мъжете да обичат орален секс

Науката обяснява истинската причина мъжете да обичат орален секс Запитвал ли си се някога защо всъщност обожаваш оралния секс? Дали е просто приятна прелюдия към същественото? Или сам по себе си е достатъчен?
Е, науката има отговор и на това - макар всички да сме наясно, че човекът изпитва вътрешна нужда от проникването от еволюционна гледна точка (трябва да се размножаваме все пак), причините за фетиша към оралните ласки, поне според Journal of Reproductive Immunology, са доста различни.
Оказва се, че жените обичат да "обслужват" самеца заради едно конкретно нещо - поглъщането на мъжкото семе помага на телата им по-добре да се приспособяват към ДНК-то на партньора. Това на свой ред е от съществена важност за дамата по време на бременността й - организмът й не разпознава сперматозоидите като "чужди", съответно износването на плода е по-лесно и безпроблемно.
Що се отнася до реципрочната картинка - както може и да се предположи, при мъжете причините са в пъти по-плитки. Ние просто не искаме дамите да ни изневеряват - според изследването, публикувано в медицинското издание, колкото повече жените се радват на френска любов, толкова по-малка е вероятността да сложат рога на господата си.
Много секси обяснение, не мислиш ли?
28.04.2020, 11:00 часа
1798 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha