Кошмарен ден! Нов блъснат човек във Враца, трафикът е блокиран /снимки/

Кошмарен ден! Нов блъснат човек във Враца, трафикът е блокиран /снимки/ Пореден пътен инцидент с блъснат пешеходец стана в рамките на час в центъра на Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Преди минути на пешеходната пътека на плoщад "Благоев" лек автомобил „Тойота“, управляван от 70-годишен водач, е блъснал 60-годишен пешеходец. Най-вероятно възрастният шофьор не е видял навреме преминаващия човек и не е успял да спре заради мократа пътна настилка.
При удара пешеходецът е паднал на земята и си е ударил главата, вследствие на което на мястото има много кръв. 
Сигналът за произшествието е подаден на спешния телефон от очевидци. За минути пристигнаха екип на полицията и линейка. На водача бе направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна. Медиците оказаха първа помощ на пострадалия и той бе транспортиран във врачанската болница. 
Шофьорите да се движат с повишено внимание, тъй като трафикът в района в временно блокиран, а движението се регулира от екип на Пътна полиция. 
 
21.04.2020, 16:29 часа
10563 2
Коментари

Пешходец

21.04.2020, 22:36 часа
Шофьорче , ти бил ли си блъскан някога сериозно , за да знаеш за какво става на въпрос ? А да не говориш празни приказки :)

Шофьор

21.04.2020, 17:13 часа
Кога ще има санкционирани пешеходци?Защо хората масово се хвърлят на пешеходни и не пешеходни пътеки и не важи правилото: Спри огледай се и ако няма превозно средство в близост премини. Все пак ако колата е съвсем близо не е редно да пресичаш.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha