Тенис красавица заговори за оттегляне /снимки/

Тенис красавица заговори за оттегляне /снимки/ Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да прекрати кариерата си. 20-годишната рускиня беше определяна за бъдеща суперзвезда след серия от отлични мачове. За съжаление, контузии преследваха красавицата през последната година и тя се отдръпна от кортовете.
“Мислех да напиша това от известно време и смятам, че е настъпил моментът да го направя.
Всеки ден получавам съобщения с въпроси дали съм спряла да играя тенис, защо и кога ще се върна. Разбирам защо искате да знаете и отговорът ми е следният:
Не съм играла тенис вече седем месеца, защото от няколко години се боря със сериозни контузии и винаги е трябвало да играя с болки. Обичам тениса, но стигнах до момент, в който исках да живея без болка, да помисля за своето здраве и бъдеще. Много хора не разбират колко важна е душевната част, за да бъде човек истински щастлив със себе си. Избрах начин да бъда щастлива със себе си, да съм у дома и да имам нормален живот. Никога не съм съжалявала за този избор и никога на съм била по-щастлива от сега“, написа София Жук в „Инстаграм“.
22.05.2020, 12:00 часа
2347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha