Внимание! Всяка година брак прави мъжете неспособни да правят секс

Внимание! Всяка година брак прави мъжете неспособни да правят секс Преди да кажат „да” мъжете са ловци. Те са секси, те са опасни, те преследват и са преследвани. След сватбата обаче всичко се променя. И учените си задават въпроса как да съхраним секса след като сме опитомили опасния звяр и сме го прeвърнали в благоверен съпруг.
Бъдещето на човечеството се крие в две думички – „огледални неврони”. Според списание The Economist, огледалните неврони са най-важната и най-скъпа тенденция в науката за следващите няколко години.
Казват, че те ще спасят човечеството от аутизма и ще решат още много други проблеми с комуникацията. Известно е, че огледалните неврони се „събуждат” при изпълняването на определени действия, както и при наблюдение на тяхното изпълнение от други хора. Като в детската градина. Когато едно дете заплаче, всички плачат. Когато един малчуган не иска супа, всички не искат. Стаден инстинкт? При децата, да. Но при възрастните това се нарича по друг начин – емпатия.
И сега да се върнем на секса. Според учените, колкото по-малко разбирамe партньора си, толкова качеството на секса расте...
Як ван Хонк от университета Утрехт, Холандия, е провел мащабно изследване. И установил, че количеството на тестостерон при мъжете е обратнопропорционално на нивото на емпатията в двойката. Т.е. колкото по-малко разбираме партньора си, толкова по-добър секс правим. И повече. Всичко е наред в началото на връзката. Тогава става въпрос за привличане и секс. Вълшебството обаче приключва, когато двамата се опознаят и жената започне да иска нещо повече от „животински емоции”. Започне да изисква разбиране. Започва процесът по опитомяване на дивото. Мъжът става съпруг и баща. И процесът тръгва надолу. Представителите на силния пол се опитват да разбират своите половинки, но все по-рядко им се иска да правят див секс с тях.
По подобен начин гледаме на новите уреди у дома. Когато са нови, са ни интересни – докато ги разучим. После никой не гледа упътването, когато пуска пералнята, нали? Е, и с двойките е така.
Можете ли да го промените? Да. Всеки трябва да си има своя територия. Трябва да има съспенс, загадка. Дори в ежедневните дела. Не показвайте всичко, не разказвайте всичко. Ако имате нужда от някой, на когото да си излеете душата, обадете се на приятелка. За половинката си оставете загадъчната част от вас.
Защото тежкият работен ден, вредните навици, стресът, възрастта – всичко това отнема от тестостерона на мъжа. Доказано е, че след брака мъжът се разделя с 10 процента от тестостерона на всеки десет години. Разбира се, към тези фактори жените нямат отношение. Но сексуалната енергия и емпатията се култивират във връзката.
Да, когато встъпваме в брак, всички ние очакваме внимание, близост, стабилност, социален статус, уютен дом, пари в сметката... Но ако ги няма емпатията и сексуалното привличане, бракът много скоро ще се превърне в навик. Обикновено пускане на бельото в пералнята веднъж или два пъти седмично. След известно време пералнята ще се амортизира и ще трябва да купите нова... Т.е. ще стигнете до развод или раздяла. Ако искате да ги избегнете, от време на време слагайте повече от позволеното количество пране, за да раздрусате малко земята. Добавяйте различни екстри – ароматизатори, омекотители...
И, да, да знаете – сексът върху работеща пералня е доста вълнуващ. От личен опит ви го казвам. Опитайте.
 
15.05.2020, 10:00 часа
800 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha