Зрелищна катастрофа навръх Гергьовден! Пиян натресе „Мерцедес“ в Мездра и избяга /снимки/

Зрелищна катастрофа навръх Гергьовден! Пиян натресе „Мерцедес“ в Мездра и избяга /снимки/ Пиян шофьор е забил „Рено“-то си в „Мерцедес“ в Мездра, научи агенция BulNews.
С медията ни се свърза собственикът на размазаното немско возило, който разказа за случилото се.
Инцидентът е станал навръх Гергьовден на ул. „Георги Кирков“ №43 в железничарския град. Тогава притежателят на лекия автомобил „Мерцедес Ц“ е бил на гости на приятелката си в града, като е бил паркирал колата си пред дома й.
Малко преди 00.00 часа двамата чули силен удар и аларма на кола. Веднага излезли на улицата, където заварили лек автомобил „Рено Клио“ със софийска регистрация, който се бил врязал в паркирания „Мерцедес“.
При удара лявата страна на „Мерцедес“-а е била попиляна, а „Рено“-то се е обърнало на дясната си страна. Водачът на френското возило е излязъл от колата и избягал от местопроизшествието. Потърпевшият веднага е подал сигнал на тел. 112. На мястото е пристигнал полицейски екип, който извършил оглед. При него са намерили две кенчета бира и 400 гр. вино. В бързината да избяга от мястото, извършителят е забравил и мобилния си телефон.
Собственикът на „Мерцедес“-а е разказал на униформените, че водача на френското возило е бил във видимо нетрезво състояние. При извършена справка в масивите на КАТ е установено, че застраховката на „Рено“-то последно му е била платена 2019 г. и колата е спряна от движение.
При последвалото издирване избягалият от мястото на катастрофата е установен и му е съставен акт за извършеното престъпление.
 
08.05.2020, 11:29 часа
6168 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha