В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през април /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през април /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари и март, а традицията ще продължи и за април. 
Прави впечатление, че докато извънредното положение уби продажбата на вестници, то сайтовете продължават да се радват на сериозен интереса към тях. И през април се запазва тенденцията BulNews да води в класацията с убедителен резултат, който на този етап е непостижим за колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че стабилно на втората позиция, но с огромна разлика остава електронният портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. Третата позиция заема врачанският „Зов“, а на четвърто място излиза сайтът на Иво Йорданов. Една позиция надолу падат колегите от Козлодуй, а след тях остават амбициозните журналисти от Мездра. 
За съжаление останалите колеги от тази част на страната имат твърде ниски резултати през април и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за април:

1. bulnews.bg………………………….…….1 849 215
2. konkurent.bg…………………………….........317 712
3. zovnews.com…………………………….........129 156
4. vratzadnes.com…………………………….......78 504
5. kozloduy-bg.info………………………….........68 393
6. medianews.bg……………………………..........53 261
12.05.2020, 08:50 часа
2443 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha