Съдилищата в област Монтана поетапно възстановяват дейността си

Съдилищата в област Монтана поетапно възстановяват дейността си От днес, Окръжен съд – Монтана и Районните съдилища в Монтана, Лом и Берковица започнаха поетапно възстановяване на дейността и разглеждане на дела след продължилото два месеца извънредно положение.
Във връзка с продължаващите противоепидемични мерки за опазване здравето и живота на гражданите при провеждането на делата в съдебните сгради няма да се допуска публика, включително журналисти и други лица извън участниците в конкретните производства.
Служителят „Връзки с обществеността“ на ОС – Монтана ще подготвя ежедневни подробни справки за делата с обществен интерес и по тези, по които медии и журналисти заявяват интерес. Публичността на проведените съдебни заседания ще бъде осигурена чрез изявление непосредствено след приключване на съдебното заседание. Подробна информация за делата с обществен интерес ще ви бъде изпращана и ще се публикува и на интернет страниците на съдилищата в съдебния район.
Окръжен съд - Монтана призовава гражданите, които имат нужда от административни услуги и справки да използват възможностите за получаването им по електронен път.
От 21 май на Интернет страницата ще бъде публикуван каталог на всички електронни услуги, които се извършват в съда, както и актуалните телефони и електронни адреси за справки.
14.05.2020, 16:50 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha