При спецакция! Тарашиха дома на дилър от Лом, намериха голямо количество наркотици

При спецакция! Тарашиха дома на дилър от Лом, намериха голямо количество наркотици Служители на реда са проверили дома на мъж от Лом, където намерили голямо количество наркотици, съобщиха от полицията в Монтана.
Случката се е разиграла вчера в крайдунавския град. След получен сигнал е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”, при която е извършено претъсване в дома на от 34-годишен местен жител.
На холна маса в е намерена стъклена чиния с поставена в нея метална тръбичка, наподобяваща сламка и 0.81 грама амфетамини на прах. На масата са открити още две полиетиленови пликчета – едното с 2.89 грама суха зелена листна маса канабис. В другото пликче имало 5 таблетки екстази, с тегло 2.03грама. Укрит в механизма на разтегателен диван е открит полиетиленов плик, съдържащ 2 пластмасови кутии с цилиндрична форма. В едната кутия е имало 4.62-грамова бучка амфетамини, в другата – 1.74 грама суха зелена листна маса канабис.
Общото намерено количество по видове наркотични вещества е – 5.43 грама амфетамин, 2.03 грама екстази и 4.63 грама канабис. От жилището е иззета и електронна везна. 34-годишният е задържан в полицейския арест на районното управление в Лом за 24 часа.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
15.05.2020, 13:28 часа
1581 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha