От последните минути! Катастрофа затапи възлов булевард във Враца, щетите са сериозни /снимки/

От последните минути! Катастрофа затапи възлов булевард във Враца, щетите са сериозни /снимки/ Тежка катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя репортер на BulNews.
Инцидентът е от преди минути на бул. „Мито Орозов“. Ударили са се два леки автомобила – „Тойота“ и „Шкода“. Японското возило се е движило по булеварда в посока центъра на града, когато бил засечен от „Шкода“-та, която предприела ляв завой на кръстовището с ул. „Околчица“ посока ж.к. „Дъбника“ и двете коли се ударили. Зад волана на „Шкода“-та е бил мъж, а „Тойота“-та е била управлявана от жена. За щастие при инцидента няма пострадали хора, обаче материалните щети по двете возила са сериозни.
„Шкода“-та е със смачкана дясна част, а „Тойота“-та с размазана предница. На мястото е пристигнал полицейски екип, който тествал водачите за употреба на алкохол с дрегер. И двете проби са отчели отрицателен резултат.
Катастрофата временно затрудни трафика по натоварения булевард, но Пътна полиция разреши пострадалите автомобили да бъдат преместени и вече не пречат на движението. Минаващите да карат с повишено внимание, тъй като по пътното платно има много разлято масло и разпилени части от двете коли.
На мястото пристигна екип на пожарната, който до минути ще почисти платното.
19.05.2020, 13:00 часа
10127 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha