Сигнал: „Т Маркет“ във Враца предлага сирене с мухи на клиентите си /снимки/

Сигнал: „Т Маркет“ във Враца предлага сирене с мухи на клиентите си /снимки/ „Т Маркет“ във Враца предлага допълнителни „екстри“ към продуктите, които се предлагат на витрините в обекта, научи агенция BulNews. За ниската хигиена в хипермаркета, намиращ се в ж.к. „Дъбника“, сигнализира читателка на медията ни в рубриката „Ти, репортерът“. 
Жената е отишла да си напазарува във вторник вечерта, но е останала неприятно изненадана от гледката на витрините. На снимките ясно се вижда, че в тавата, в която се съхранява сиренето и във витрината има мухи. 
„14 лева за килограм сирене, което върви с мезе насекоми. Хвърчаха из витрината и кацаха по продуктите, които се предлагат на хората“, коментира възмутената клиентка. 
Известно е, че мухите разнасят патогени на най-опасните заболявания. Наличието им в голям хипермаркет, който на фона на ситуацията с коронавируса трябва да поддържа хигиена на високо ниво, говори за безотговорност от страна на веригата. 
Пазаруващите от „Т Маркет“ във Враца се надяват от магазина да обърнат повече внимание на чистотата в обекта, за да не загубят и малкото им останали клиенти. 
21.05.2020, 08:25 часа
2922 1
Коментари

Brutal

21.05.2020, 08:48 часа
А безотговорните граждани от селски произход които опипват с ръце всичко което може да се пипа,някои си плюнчат и на ръцете,това някой нещо да каже?!? Опипването е предимно на зеленчуци и плодове.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha