Първо в BulNews! Адвокат Румяна Тодорова е искала да взриви колата на председателя на районния съд във Враца Васко Ганов

Първо в BulNews! Адвокат Румяна Тодорова е искала да взриви колата на председателя на районния съд във Враца Васко Ганов Арестуваната вчера сутринта от ГДБОП във Враца адвокат Румяна Тодорова е искала да взриви председателя на районния съд в града Васко Ганов, научи ексклузивно агенция BulNews.
От няколко седмици популярната юристка е проучвала сред крими контингента в областния център кой може да заложи бомба под леката кола на уважавания магистрат. Докато водила преговори с местни бандити, тя попаднала на сътрудник на службите, който незабавно ги уведомил.
Така започнала спецоперация на ГДБОП по подслушването и проследяването на Тодорова и нейната дъщеря Деница.
На този етап все още не е публично известно кой е майсторът на взривното устройство, което е трябвало да сплаши шефа на съда.
Очаква се днес в 11.30 часа главният прокурор Иван Гешев да даде специална пресконференция в София, на която ще бъдат съобщени подробности за арестите във Враца и разкритото убийство на фараонката Станка Марангозова, която завлече доста богати бизнесмени, сред които и такива от града под Околчица.
21.05.2020, 09:01 часа
7449 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha