Детето, пострадало при катастрофата с турски ТИР на Е-79 край Мездра, остава в тежко състояние

Детето, пострадало при катастрофата с турски ТИР на Е-79 край Мездра, остава в тежко състояние Тежко остава състоянието на 7-годишното дете, което пострада при катастрофа на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград вчера, за която съобщи първо агенция BulNews. 

Извънредно! Смъртоносна катастрофа с ТИР и лека кола на Е-79 между Мездра и Ботевград, карат жена и дете към болници /снимки/

Припомняме, че при инцидента загина 45-годишният баща на момиченцето. От полицията потвърдиха, че виновен за катастрофата е турският тежкотоварен камион, чието ремарке се поднасъл на мокрия асфалт, навлязло в насрещното платно и ударило странично леката кола, в която пътувало семейството със седемгодишното момиченце. 

Стана ясно кой е виновен за смъртоносната катастрофа на Е-79, почернила живота на семейство от Козлодуй /снимки/

Майката е в добро състояние, но момиченцето е настанено в детската реанимация на "Пирогов" със сериозна черепно-мозъчна травма.
Турският шофьор е невредим. Направена му е проба за употреба на алкохол, която е отрицателна. 
Участъкът край село Новачене, където стана катастрофата, е един от най-рисковите. Предвижда се разширение на цялото трасе между Мездра и Ботевград, но ремонтът още не е започнал интензивно.
В момента се обновяват обходните маршрути.
25.05.2020, 12:49 часа
5457 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha