Корнелия Нинова: Конфликтът между Борисов и Божков доказа, че задкулисието управлява държавата

Корнелия Нинова: Конфликтът между Борисов и Божков доказа, че задкулисието управлява държавата На пресконференция във Враца председателят на БСП Корнелия Нинова коментира скандала между хазартния бос Васил Божков и министър-председателя Бойко Борисов.
На въпрос на репортер на агенция BulNews за позицията й за конфликта между двамата, тя отговори, че това не е просто спор между премиер и бизнесмен.
„Спорът между Борисов не е просто спор между премиер и бизнесмен. За нас това е много ярък пример за неща, за които говорим отдавна – за паралелна държава, управление на задкулисието, за това че не институциите управляват държавата, а задкулисните уговорки. Управлението на Борисов унижощи институциите и разгради държавността и ги даде на други сили, които дърпат конците“, заяви тя.
„Видя се, че от смс-и на министъра на финансите към девойки се раздават команди как да се управляват икономиката и бизнеса, а не от официалните механизми“, допълни Нинова.
На въпрос за участието на партията в националните протести срещу правителството на ГЕРБ председателят на БСП отговори, че те подкрепят всички протести и че в досегашните е имало доброволно участие на социалисти.
Тя намекна и за организиран протест на БСП срещу сегашното правителство.
„Когато като партия направим официален протест, ще ви поканим. Подкрепяме всички протести срещу това управление, защото то е вредно за България“, заяви Нинова.
 
25.05.2020, 16:56 часа
1839 1
Коментари

Безименната височина

25.05.2020, 19:12 часа
Еба ти тъпата шматка, абе не ти ли омръзна да говориш смешки, невиждаш ли че никой не ти вярва. Каква си ти ма, като кажеш нещо и само ти си вярвш- гадна, грозна, тъпа и ...айде другото сама си го знаеш другарко Нинова
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha