Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти от хеликоптер градовете от COVID-19 /снимки/

Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти от хеликоптер градовете от COVID-19 /снимки/ Изобретател от Враца твърди, че може да изчисти градовете от коронавирус от хеликоптер. Георги Павлов дойде в редакцията на агенция BulNews с молба за помощ да се разпространи идеята му. 80-годишният мъж живее във врачанските лозя. По професия той е електроинженер, който се интересува от изобретенията на Тесла.
През 2000 година той и негови колеги разработват медод, който работи посредством електрически лъчи. По негови думи той е приложим за всички вируси и може да се ползва и в растителната и животинската промишленост. Методът не е разработен специално срещу коронавируса, но Павлов твърди, че принципно е приложим и за опасната зараза. Според него COVID-19 e от второто семейство болести и за да се унищожи в действие влиза съвместната му разработка с неговите колеги, която е на принципа на холограмния образ.
Според възрастния мъж, може да бъде изобретено устройство, което да обхваща радиус от 20-30 км, а ако се постави на хеликоптер, от височина 500 м., то може да изчисти градовете от COVID-19.
„За 24 часа цяла България може да бъде дезинфекцирана“, заяви той.
За да бъде осъществена идеята му, са необходими едно динамо за високо напрежение над 50 хиляди волта прав ток, високоволтово искрище, излъчвател под формата на круксова тръба, зареден с криптон и вакуумиран до степента, съответстваща на коронавируса.
По този начин ще се създаде енергиен канал между излъчвателното устройство, вируса и технологичното вакуумно устройство. Общата стойност на нужните съоръжения е 4-5 хиляди лева, обобщи изобретателят.
Той сподели още, че с неговата идея са запознати Бойко Борисов, Мая Манолова, кметът на Враца Калин Каменов, народният представител Красен Кръстев и зам.-областният управител в Монтана – Цветко Цветков, но отговорът от всички страни е пълно мълчание.
„Дори не пожелаха да ме изслушат и да демонстрирам“, каза мъжът. 
Той се надява да намери подкрепа в реализирането на идеята му, като е готов да даде метода безвъзмездно, стига той да бъде финансиран и осъществен.
03.06.2020, 08:50 часа
6052 3
Коментари

НЕ!

04.06.2020, 01:50 часа
Цитираните от него честоти на работа отговарят на 5G мрежата! Този е подлога на Гейтс и властта, и иска да ни пържи от хеликоптер!!!

Смешник

03.06.2020, 09:13 часа
Смешник!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha