Безкрайна наглост! Поредният голфаджия блесна с неграмотно паркиране в центъра на Враца

Безкрайна наглост! Поредният голфаджия блесна с неграмотно паркиране в центъра на Враца Поредният, но не последният притежател на „Голф“ се постара да затвърди легендите, които се носят за изцепките на собствениците на немските возила. С безумното си спиране шофьор от Враца успя да вбеси много свои съграждани, след като най-безцеремонно затапи входа на паркинга зад бившия бар „Джофис“. За наглото спиране сигнализира читателка на агенция BulNews в рубриката ни „Ти, репортерът“. 
„Едва едва влизат и излизат колите“, коментира възмутената жена. 
С постъпката си той е принудил шофьорите, които живеят в блоковете наоколо, да се чудят как да заобиколят зарязаната кола, за да излязат от паркинга или да спрат в близост до домовете си. 
С паркирането си голфаджията ясно показа, че съобразителността и шофьорските способности заемат водещи позиции в класацията за слабите му качества. Очевидно той е предпочел собствения си комфорт, без да помисли дали ще попречи на останалите. 
Неправилното паркиране отдавна е част от обичайната гледка във Враца, но жителите на града се надяват нарушителите да бъдат санкционирани с високи глоби от органите на реда, за да се спрат да спират където поискат. 
03.06.2020, 08:40 часа
1077 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha