“Англичанин“ с лъскав джип превзе тротоар на улица във Враца, ядоса пешеходците /снимки/

“Англичанин“ с лъскав джип превзе тротоар на улица във Враца, ядоса пешеходците /снимки/ Нов рекорд по безумно паркиране бе поставен вчера във Враца, видя репортер на агенция BulNews. 
Лъскавият „Мерцедес“ с английска регистрация бе зарязан на тротоар на ул. „Сестри Хаджикръстеви“ посред бял ден, а врачанин със "Сеат" реши да последва примера му. С неправилното паркиране, шофьорите не само нарушиха Закона за движение по пътищата, но и оставиха пред свършен факт пешеходците, на които се наложи да слизат на пътното платно, за да преминат, излагайки живота си на опасност. Това видимо не е трогнало неправилно спрелите водачи, но постъпката им не остана незабелязана от минаващите в района, които нервно заобикаляха автомобилите. 
Дали шофьорът на "Мерцедес"-а е още на английска вълна и не може да се ориентира или собственият му комфорт е приоритет за него – не е ясно. Безспорен факт е обаче, че потърпевшите от наглата постъпка на  притежателят на лъскавия джип и неговият имитатор да бъдат санкционирани, за да си вземат поука. 
04.06.2020, 08:40 часа
2993 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha