От МВР-Враца съобщиха къде в областта са извършени най-много престъпления

От МВР-Враца съобщиха къде в областта са извършени най-много престъпления От МВР-Враца съобщиха в кои населени места в областта са извършени най-много престъпления през изминалия месец. 
По данни на полицията регистрираните заявителски материали за криминални престъпления, по общини на територията на област Враца, са както следва: община Борован – 12 бр., община Бяла Слатина - 46 бр., община Враца – 86 бр., община Козлодуй – 33 бр., община Криводол - 14 бр., община Мездра – 28 бр., община Мизия - 17 бр., община Оряхово – 26 бр., община Роман – 15 бр. и община Хайредин – 9 бр.   
Болшинството от регистрираните заявителски материали за престъпления против собствеността през месец май тази година са концентрирани на територията на следните селски райони: на територията на районното управление във Враца, в община Криводол -  в селата  Лесура и Ракево, а в община Враца  - в село Три кладенци. На територията на районното управление в Бяла Слатина - в селата Попица, Алтимир, Габаре, Галиче и Търнава и село Борован. В община Козлодуй най-много престъпления са извършени в селата Бутан и Гложене, а в община Хайредин – в село Рогозен. На територията на районното управление в Мездра с рекорд по криминални деяния е село Долна Кремена, а в община Роман - в село Камено поле. 
През месеца, общо на територията на населените места от общините на област Враца са проведени 55 специализираниполицейски операции за противодействие на конвенционалната престъпност. Предупредените лица по чл.65 от Закона на Министерството на вътрешните работи са 652, уточняват от МВР. 
09.06.2020, 08:30 часа
1402 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha