Възмутена майка пропищя: Фирмен бус задръсти тротоар на улица в Мездра, няма как да мина /снимки/

Възмутена майка пропищя: Фирмен бус задръсти тротоар на улица в Мездра, няма как да мина /снимки/ Поредното нагло спиране в Мездра ядоса жителите на града, научи агенция BulNews. 
Фирмен бус е окупирал тротоар на улица в населеното място, като е направил невъзможно преминаването на майка с малко бебе в количка. Кадрите са публикувани в социалните мрежи от възмутената жена. 
"Как ще премина с детето си в количката?!", пита тя в публикацията си. 
На снимките ясно се вижда, че жената не може да премине на обозначеното за пешеходци място и не й остава друго освен да се върне и да заобиколи. Това явно не е минало през ума на шофьора, който най-вероятно е имал толкова спешна работа, че съвсем е загубил ориентация и е зарязал фирменото возило.
Под поста се изляха редица негативни коментари от мездренчани, които посъветваха потърпевшата от наглата постъпка да сигнализира в полицията или да спука гумите на буса за назидание. 
Жителите на града се надяват органите на реда да санкционират нарушителите, спиращи където пожелаят, за да се прекрати неправилното паркиране, което е част от всекидневната гледка на улиците в Мездра. 
09.06.2020, 08:50 часа
2561 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha