Шест знака, че мъжът е емоционално нестабилен и опасен

Шест знака, че мъжът е емоционално нестабилен и опасен Страх от критики, бягане от проблемите, нежелание да признае собствените си грешки... Това са само част от признаците, че се срещате с мъж, който е емоционално нестабилен. В началото на любовните взаимоотношения всичко изглежда прекрасно. Той е мил, романтичен, а някои негови отрицателни реакции биват неглижирани. Защото сме щастливи и влюбени. Но зад тази фалшивост може да се крие един емоционално нестабилен мъж, който да е опасен за вас. Вижте признаците, които не бива да подминавате.

Всичко може да го разгневи
Емоционално нестабилният мъж трудно би контролирал гнева си. И най-незначителната ситуация би била достатъчна, за да предизвика някаква драматична реакция в него. Това го прави и потенциално опасен, защото агресията може да не е само словесна, а да бъде и физическа към съответния индивид.

Действа импулсивно
Още един признак, че мъжът до вас е емоционално нестабилен и опасен за вас, е това, че той се оставя неговите чувства и емоции да управляват вземането на решения, вместо да действа разумно и логично. Мъжете с прикрита на пръв поглед агресия, са дълбоко импулсивни.

Трудно създава щастливи любовни връзки
Мъжете, които могат да бъдат определени като емоционално нестабилни, много лесно могат да ви подведат относно своята любовна история с цел да ви впечатлят. Затова не се доверявайте, ако са налице предните два признака. Много рядко и трудно, човек, който не може да владее емоциите си, създава хармонична и дълготрайна връзка. Много от неговите поведенчески черти могат да бъдат разрушителни за любовта.

Не спазва дадената дума
Още един признак, че се виждате с мъж, който е емоционално нестабилен е това, че той не поема отговорност за своите действия и дадена дума. Може да ви обещава целия свят, приказки в розово, или пък че ще намали алкохола, но нищо от това да не се случва, а винаги да намира оправдание, което може да накара дори вас да се чувствате неудобно.

Произлиза от нестабилно семейство
Не е задължително, но се случва емоционално нестабилният мъж да е израснал в семейство с насилие, на разведени родители, да не е получавал нужната подкрепа и обич. Това повлиява на неговото развитие като индивид. Често такива хора копират модела на връзката на родителите си в своите.

В спор е важно той да е прав
Още един скрит признак на емоционално нестабилния мъж е това, че в ситуации на спор, той ще направи всичко възможно неговата дума да е финална, той да е прав, дори да знае, че не е. Може дори да ви обиди, злепостави, ако спорите пред други хора.
14.06.2020, 10:00 часа
832 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha