Ченгета заловиха криминално проявени, обрали къщата на софиянец в Белослатинско

Ченгета заловиха криминално проявени, обрали къщата на софиянец в Белослатинско Полицаи са хванали двама криминално проявени, обрали къщата на софиянец в село Буковец, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
Потърпевшият е сигнализирал за престъплението на 9 ноември миналата година. Той заявил пред униформените, че за времето от 20 септември до 9 ноември, неизвестни са проникнали в необитаемата му наследствена къща в насленото място и са отмъкнали бойлер, водна помпа, телевизор, меден казан за ракия, инструменти, строителни материали и други вещи.     
По случая е образувано досъдебно производство по описа на районното управление в Бяла Слатина. 
След проведено издирване на извършителите служителите на реда ги открили. От направената справка станало ясно, че това са В. Д. на 29 години и Ц. Д. на 18 години, като и двамата са жители на село Комарево. Оказало се, че това не е първата им криминална проява и неведнъж са сядали на подсъдимата скамейка. 
Част от вещите са намерени и иззети от органите на реда. 
Униформените са установили, че двамата апаши са извършили и друга кражба в село Буковец. От незаключена лятна кухня на частен дом в населеното място са откраднали два акумулатора, 20 литра масло и 11 литра бензин.
17.06.2020, 11:49 часа
1417 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha