Рахан от болницата: Търся свидетели на катастрофата, при която едва не загинах край Враца /снимки/

Рахан от болницата: Търся свидетели на катастрофата, при която едва не загинах край Враца /снимки/ Оцелелият като по чудо в тежка катастрофа край Враца Иван Грънчаров-Рахан издирва свидетели на инцидента от вчера, при който едва не загина. 38-годишният мъж се свърза с редакцията на агенция BulNews, за да даде гласност на случката. Вчера около 16.30 часа врачанинът се е обърнал с "Рено Туинго" по таван на Криводолско шосе, за което по-рано днес МВР съобщи, но без подробности.

Врачанин лежи в болница, след като се преобърна с „Рено”-то си на пътя между Криводол и Враца

По негови думи, той е пътувал към Враца, когато внезапно срещу него излязъл черен „Мерцедес“, опитващ да изпревари друга кола. За да не последва челен удар, Рахан завил рязко вдясно, колата започнала да се преобръща, докато се спряла по таван. Той останал вътре в нея и вероятно е бил в безсъзнание около 30 минути.
През това време покрай колата минали доста шофьори, но никой не предполагал, че в автомобила има човек и затова не спрели да окажат помощ. Доста време след катастрофата мъж все пак отишъл до обърната кола и веднага подал сигнал на тел. 112 за пострадал човек.
В момента Рахан е настанен в хирургията на врачанската болница с множество травми, но без опасност за живота.
От целия инцидент той е успял да запомни, че виновната кола е била черен „Мерцедес“ Е класа, с врачанска регистрация, с година на производство между 2005 и 2009 г. Вчера този автомобил е пътувал в посока към Криводол.
Ако има свидетели на катастрофата или запознати с въпросния лек автомобил, нека да се обади на редакционните ни телефони. Анонимността е гарантирана.
21.06.2020, 16:37 часа
14175 2
Коментари

хахахах

21.06.2020, 23:18 часа
Ич да не е па си е така!

W 140 S 500

21.06.2020, 21:16 часа
ниа с мерцадесите караме по ограничението 60 демек 260 мн мразим баварци да умре оня каде удари тайотата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha