Извънредно! Тежка катастрофа между Враца и Криводол, пътят е затворен /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа между Враца и Криводол, пътят е затворен /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя между Враца и Криводол, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е на Криводолско шосе, в местността "Лиляшка могила", преди разклона за село Лиляче. До него се е стигнало след като лек автомобил "Субару" с врачанска регистрация, който се е движел от областния център към Криводол, се е завъртял на пътя при остър ляв завой. Във возилото се е ударил идващият "Фолксваген Пасат", който е пътувал към Враца. Сблъсъкът е бил толкова силен, че "Субару"-то е изхвръкнало от трасето. Най-вероятно шофьорът на японското возило е изгубил контрол над него и не е успял да вземе завоя заради мократа пътна настилка от проливния дъжд, който вали в района. 
На мястото пристигнаха две пожарни, полицейски патрул и две линейки.
В "Субару"-то е пътувало семейство с малко дете, като родителите са с леки наранявания, а малчуганът е невредим. Шофьорът на немския автомобил и спътничката му са тежко пострадали и са транспортирани във врачанската болница.  
И по двата автомобила има сериозни материални щети вследствие на зверския сблъсък.
Пътуващите в района да изберат друг маршрут, тъй като движението е временно блокирано и ще бъде възстановено след като колите бъдат преместени от пътя.
Повече информация за инцидента се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца. 
22.06.2020, 20:32 часа
18167 2
Коментари

Субаро

22.06.2020, 22:17 часа
Какво ви става бе хора, карайте разумно и спазвайте правилата, последните дни само касапници спрете се опичайте си акъла, Субаро че е добро на кал и лед да не боксува Ок, ама на мокра настилка си прави аквапланинг като стой та гледай.

от пътното

22.06.2020, 21:02 часа
Не е опесъчено,това е причината.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha