СУ „Христо Ботев“ - Враца е водещо в резултатите от НВО-7 клас за учебната 2019/2020 година

СУ „Христо Ботев“ - Враца е водещо в резултатите от НВО-7 клас за учебната 2019/2020 година Средно училище „Христо Ботев“-Враца отново е водещо в резултатите от НВО-7 клас за учебната 2019/2020 година. Средният брой точки на училището по български език и литература е 60.05, които многократно надскачат средните резултати на областно и национално ниво. Резултатът по математика е с 10 точки повече от областта и страната, а в сравнение с миналата учебна година със 7. Въпреки, че целият втори учебен срок и учебната година приключи в дистанционно обучение, благодарение на отговорността и неимоверните усилия на нашите учители, ученици и родители и допълнителното дистанционно обучение, организирано всеки ден след учебните часове по български език и литература, и математика постигнахме много добрите резултати. 
От името на ръководството на училището и педагогическия екип, поздравявам за личните успехи всички ученици и достойното представяне на училището на областно и национално ниво!
Има награди, които са ценни, има такива, които са престижни, но има една, която е най-скъпата за един учител - Наградата за успех на неговите ученици.
С пожелания за успех при реализиране в държавния план-прием 2020 година.
 
26.06.2020, 14:19 часа
1775 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha