Само в BulNews! Мотористът, който се преби вчера в Лом, е син на ЧСИ Ани Василева от Монтана

Само в BulNews! Мотористът, който се преби вчера в Лом, е син на ЧСИ Ани Василева от Монтана Мотористът, който вчера се удари в камион на „Ломско пиво“ в Лом, е син на ЧСИ Ани Василева, научи първо агенция BulNews. През юли миналата година Върховният касационен съд я лиши от правоспособност за срок от година и четири месеца. По тази причина целият й архив бе предаден на ЧСИ Момчил Нелов от Враца.
Около 15 часа вчера 21-годишният Благовест П. пострада тежко след катастрофа на ул. „Пристанищна“.

Извънредно! Моторист пострада след тежка катастрофа с фирмен камион в Лом /снимки/

Младежът веднага е бил закаран в местната болница, където установили, че единият му крак не е счупен, а срязан. Той е бил в съзнание, но допълнителните изследвания показват, че е възможно да има кръвоизлив в мозъка. По тази причина пострадалият е вдигнат за столичната болница „Софиямед“.
По неофициална информация виновен за вчерашната катастрофа е шофьорът на камиона, който е отнел предимството на моториста.
Инцидентът повдига въпроса дали това е трудова злополука или ПТП, тъй като младежът работи на трудов договор в кантората на ЧСИ Момчил Нелов и по това време би трябвало да изпълнява служебните си задължения. Ако обаче е в отпуск, Инспекцията по труда няма да има работа по конкретния казус.
27.06.2020, 09:49 часа
10822 3
Коментари

КРИС ГЕНКОВ

28.06.2020, 20:22 часа
Ей многознайковции , пепел ви на езика бе мършии :@ Вие деца нямате ли , покажете се да ви видя тия скапаните моцуни бе , покажете се да видя кои са тия философи тука бе паляции :@

коментар

28.06.2020, 08:10 часа
Господ не забраза, че и вие имате деца! Интересен ще е коментара ако на детето ви се случи нещо подобно. Предполагам, че ще напишете "Защо точно на моето дете се случи"!

Киро

27.06.2020, 11:09 часа
Господ бави но не забравя...........
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha