Само в BulNews! Свидетели проговориха за отвличането на жената от Ботевград във Враца /снимки/

Само в BulNews! Свидетели проговориха за отвличането на жената от Ботевград във Враца /снимки/ Свидетели проговориха пред агенция BulNews за отвличането на младата жена от Ботевград на бул. „Мито Орозов“ във Враца. Пред наш репортер очевидец разказа за посегателството, за което вчера съобщи медията ни. 

Среднощен екшън! Отвлякоха жена от Ботевград на възлов булевард във Враца

Припомняме, че отвличането e станало в ранните часове на нощта във вторник. Минути по-рано тираджия е зареждал гориво на бензиностанция “БГ Ойл“ на изхода на града. По негови думи, той е чул викове и видял как млад мъж дърпа жена, която е била със своя приятелка. Нападателят изхвърлил телефона й, след което я натоварил в колата и потеглил. Другото момиче започнало да вика за помощ и отишло в бензиностанцията, където разказало за станалото. Служителите в обекта реагирали веднага и подали сигнал на спешния телефон 112, като натиснали и паник-бутона на охранителната фирма. На мястото на инцидента пристигнали два полицейски патрула. Униформените установили, че те са 20-годишни жители на Ботевград, които след бързи издирвателни мероприятия били открити. Двамата са разпитани, а извършителят е задържан във врачанското районно управление. 
Разследване на медията ни установи, че преди посегателството младите дами са били отседнали в хотел „БГ Ойл“. През деня те са обядвали в гостилницата на обекта и се качили в стаята си, а вечерта излезли на разходка в града. Около 00.30 часа двете момичета тръгнали към хотела пеша и малко преди да пристигнат, около 00.45 часа, били настигнати от похитителя, който натоварил жената в колата си против волята й. 
Запознати с отношенията им споделят, че той и отвлечената са били съпрузи, но помежду им в момента има проблеми. Заради напрежението във връзката им тя го напуснала, но той започнал да я преследва. По техни думи вероятната причина тя да дойде във Враца със своята приятелка е да избяга от мъжа си, за да може на спокойствие да реши какво да прави.
 
08.07.2020, 08:50 часа
4734 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha