Ето къде във Врачанско стават най-много престъпления

Ето къде във Врачанско стават най-много престъпления От полицията във Враца съобщиха къде в областта са станали най-много престъпления през изминалия месец. 
По данни на МВР, през юни регистрираните заявителски материали за криминални престъпления, по общини на територията на област Враца, са както следва: община Борован – 5 бр., община Бяла Слатина - 60 бр., община Враца – 70 бр., община Козлодуй – 29 бр., община Криводол - 9 бр., община Мездра – 35 бр., община Мизия - 13 бр., община Оряхово – 15 бр., община Роман – 18 бр. и община Хайредин – 7 бр.   
По отношение на броя на регистрираните заявителски материали за престъпления против собствеността, от началото на годината до края на юни се отчита концентрация на такива престъпления на територията на селските райони, както следва: на територията на районното управление във Враца, в община Криводол - в селата Ракево и Лесура, а в община Враца - в село Три кладенци; на територията на РУ-Бяла Слатина, в община Борован - в село Борован, а в община Бяла Слатина – в селата Попица, Габаре, Търнава и Търнак.
На територията на районното управление в Козлодуй, в общ. Козлодуй – в селата Гложене и Бутан, в община Хайредин – в село Рогозен.
На територията на районното управление в Оряхово, в община Оряхово – село Селановци, в общ. Мизия – в селата Крушовица и Софрониево.
На територията на районното управление в Мездра – в село Долна Кремена, а в обхвата на районното управление в Роман – в село Камено поле. 
През изминалия месец общо на територията на населените места от общините на област Враца, са проведени 71 специализирани полицейски операции за противодействие на конвенционалната престъпност, а предупредените лица са 658.
 
09.07.2020, 08:40 часа
2269 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha