Бой последен! И адвокатите от Враца скочиха на Бойко Борисов и Иван Гешев, искат техните оставки

Бой последен! И адвокатите от Враца скочиха на Бойко Борисов и Иван Гешев, искат техните оставки На извънредно заседание на 13 юли 2020 г. Адвокатския съвет към Адвокатската колегия във Враца с пълно единодушие прие решение, с което подкрепя изцяло позицията на Адвокатската колегия в Пловдив за незабавни оставки на г-н Иван Гешев и на г-н Даниел Кирилов от заеманите от тях постове.
Ето част от Позицията на Адвокатската Колегия в Пловдив, подкрепена и от Адвокатските колегии на Стара Загора, Благоевград, Хасково, Смолян, Враца и др.


П О З И Ц И Я
на Адвокатски съвет-Пловдив

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Българската адвокатура не може да стои безучастна, когато се поругават по безпрецедентен начин държавните институции и правата и достойнството на българските граждани. Поради това ние апелираме за незабавни оставки на г-н Иван Гешев и на г-н Даниел Кирилов от заеманите от тях постове!
В противен случай, заявяваме готовност за ефективни протестни действия в рамките на позволените от закона такива, до подаването на оставки от посочените две лица. Апелираме към всички колегии и колеги в страната, които се чувстват обществено ангажирани и отговорни, да изразят своята позиция по поставените въпроси и да се включат в борбата за спасение на достойнството на българската нация, както са правили предшествениците ни много пъти преди нас!

Да живее България!
10.07.2020г. гр. Пловдив
АДВОКАТСКИ СЪВЕТ- ПЛОВДИВ”
14.07.2020, 08:59 часа
16143 4
Коментари

:-)

15.07.2020, 00:49 часа
Всеки ден Българската адвокатура стои абсолютно безучастно когато се поругава достойнството на Български граждани, които нямат възможност да платят за услугите им. Явно в този случай някой е платил.

Мнение на български език :

14.07.2020, 19:53 часа
Единият - нецензурен . Другият - пише на латиница и има претенции . Смешки . А пък за тези , които скачат - трябва да са сигурни, че ще се приземят на меко читави .

Za sajalenie

14.07.2020, 16:53 часа
Takova necenzurno i prostashko mnenie ne triabva da se publikuva. Imaite grajdanska pozicia, a ne tarsete miasto .kadeto da spodelite nevazpitanieto si !!!!!

БРАВО!

14.07.2020, 11:22 часа
АБЕ ДЕКА Е АДВОКАТКАТА РУМЯНА ОТ ВРАЦА...ОТИ Я НЕМА НА ФОТОТО ЗА ПОДКРЕПАТА ! СМЕШНИЦИ ! КАТО ВИДАТ ЗОР И ТИЧАТ ДА ПОДКРЕПАТ НА КОЧА МЪДЕТЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha