Извънредно! Пожарникари от Козлодуй и Оряхово се борят с пламъците в землището на врачанско село /снимки/

Извънредно! Пожарникари от Козлодуй и Оряхово се борят с пламъците в землището на врачанско село /снимки/ Пожар е избухнал в землището на врачанското село Софрониево, научи агенция BulNews. 
Огънят е пламнал малко преди 13 часа, в гората в местността "Камъка". Пламъците са били забелязани от младежи, които са се били събрали около близката река. Те се обадили на кмета на населеното място Демира Димитрова. Тя и други жители на селцето веднага се отзовали на местопроизшествието.  
След подаден сигнал за инцидента на мястото пристигнали два екипа огнеборци - от Козлодуй и Оряхово. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите, огнената стихия е потушена.
За щастие в момента на избухването на пламъците в гористата местност не е имало хора и вследствие на произшествието няма пострадали. 
Кметът на Софрониево Демира Димитрова сподели пред наш репортер, че това не е първата година, в която там възниква пожар, като допълни, че все още не е ясно каква е причината за избухването на днешната огнена стихия. 
14.07.2020, 14:55 часа
8166 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha