Споделяйте! Крадци посегнаха на дете в коридорите на врачанската болница, бащата търси помощ /снимки/

Споделяйте! Крадци посегнаха на дете в коридорите на врачанската болница, бащата търси помощ /снимки/ Крадци са посегнали на дете в коридорите на врачанската болница, научи агенция BulNews. 
За станалото в редакцията на медията ни сигнализира бащата на 7-годишната Саша Каменова – Митко Симеонов. 
Той сподели пред наш репортер, че е самотен баща и докато бил на работа е оставил детето при баба му, защото било болно. Тази сутрин възрастната жена го завела при личния лекар за преглед и влязла за малко в кабинета. Момичето седнало на близкия диван, за да изчака и оставило телефона си на него, а бабата му казала да пази чантата й. Вещите останали на дивана, а Саша станала, за да си вземе вода от близкия автомат и когато се обърнала, телефонът бил изчезнал. 
Кражбата е извършена около 10.30 часа, уточни таткото. Митко Симеонов разказа още, че е взел телефона „Samsung A20” в началото на тази година, на изплащане и го е подарил на дъщеричката си.
Той е подал жалба във врачанското районно управление и униформените са започнали разследване по случая. 
Самотният баща моли всеки, който има информация за откраднатия телефон, да се свърже с него на тел.: 0890480846.
 
15.07.2020, 14:14 часа
7949 1
Коментари

:-)

15.07.2020, 23:07 часа
Взел тлф на кредит за да го даде на 7 годишната си дъщеря. Крадците определено са утайка на обществото. Ама и тая дивотия.. Другия път вземи телефон за 2000 лв на кредит, яж цървули, и дай телефона на 3 годишната си дъщеря,да е най яката в яслите :-)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha