Анастасия и жената, която си вдига роклята на публични места /снимки/

Анастасия и жената, която си вдига роклята на публични места /снимки/ През последните години Instagram се разви изключително бързо и в момента спокойно може да се каже, че е предпочитаната от по-младите потребители социална мрежа.
А ровейки из профилите на различни хора, човек може да намери какво ли не. От профили, по които ни текат лигите от вкусни храни, пред такива, в които има снимки от най-различни места по света, до такива, вдъхновяващи петъчната доза сексапил. За всекиго по нещо - както се казва.
И понеже обичаме да се ровим из социалната мрежа, "съвсем случайно" попаднахме на профила на Анастасия. От него не разбираме почти нищо за нея, освен че е доста секси, не обича да носи много дрехи, рускиня е, но се подвизава в Ню Йорк.
Причината да ѝ отделяме специално внимание е, че въпросната девойка обича да провокира нищо неподозиращи хора по улицата.
В профила ѝ има няколко клипчета, на които виждаме как тя просто повдига роклята си пред непознати, които май нямат нищо против видяното.
Ето така пък твърди, че подпомага малкия бизнес. Чудим се дали ремонтите на пътищата в България щяха да са по-качествени, ако Анастасия ги подпомагаше по подобен начин.
Когато няма рокля за повдигане, се намира панталон за сваляне, така че схемата отново работи безотказно.
04.08.2020, 09:00 часа
1645 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha