Кръв на пътя! Mлада жена бере душа във врачанската болница след катастрофа в Търнак

Кръв на пътя! Mлада жена бере душа във врачанската болница след катастрофа в Търнак Млада жена е настанена във врачанската болница след пътен инцидент в село Търнак, съобщиха от МВР. 
Kaтастрофата е станала снощи, около 21.40 часа. До нея се е стигнало след като 20-годишната Л. С. Г. загубила контрол над лек автомобил „Фолксваген Голф“, излязла извън пътното платно и се блъснала в дърво. Причината за произшествието е несъобразена скорост с мократа пътна настилка. 
На мястото пристигнал полицейски екип, който тествал младата жена за употреба на алкохол, като резултатът бил отрицателен. След направена справка униформените установили, че шофьорката е неправоспособна. 
Вследствие на удара са ранени тя и непълнолетният й спътник, който се е возил на предната дясна седалка. На местопроизшествието пристигнала и линейка, която транспортирала пострадалите към врачанската болница.
Младата жена е с фрактура на таз и охлузни рани по главата, а тийнейджърът е с охлузни рани по глава и десен крак, като след прегледа е освободен.  
По случая е образувано досъдебно производство. 

*Снимката е илюстративна 
 
20.07.2020, 09:08 часа
4751 1
Коментари

Нафта

20.07.2020, 12:54 часа
Бе да се избият всички от тва село че все тарикати и човек не може и забележка да им направи. Толкова нагло сводническо племе като в тва село нема НИКЪДЕ у цело врачанско. Сите да се изблъскат!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha