От последните минути! Кола блъсна дете на светофарите на „Руски“ във Враца, затвориха „Крайречен булевард“ /снимки/

От последните минути! Кола блъсна дете на светофарите на „Руски“ във Враца, затвориха „Крайречен булевард“ /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути на бул. „Мито Орозов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация е блъснал дете, което изневиделица се появило пред него точно в началото на „Крайречен булевард“. От удара момчето е било подхвърлено във въздуха, счупило с главата си предното стъкло на колата и паднало на земята.
По първоначална информация няколко деца се спускали с велосипеди от ул. „Петропавловска“, към натовареното кръстовище на светофарите на пл. „Руски“, и отнели предимството на леките коли, които минавали в посока „Крайречен булевард“.
Свидетели на катастрофата подали сигнал на тел. 112 и на мястото на инцидента пристигнали спешни медици. Пострадалото около 13-годишно момче е било прегледано на място, бинтовали са му главата и е вдигнато за болницата.
На мястото на инцидента в момента има линейка и патрул на полицията, който вече работи по случая. Временно минаването по „Крайречен булевард“ в посока към Табашкия мост е блокирано.
Повече информация за пострадалото дете се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
22.07.2020, 17:47 часа
14410 7
Коментари

Георги

22.07.2020, 23:23 часа
Ама Ценке , иди си на село и си карайте колелото където си искате, центъра не е място за това . Има закони , като не ти изнася в Занзибар има едно малко градче , там няма да те спира никой

враца е хубава ,хора и нека я пазим

22.07.2020, 23:09 часа
Ценке , не се разбра , велоалейте от входа ти ли да започват? Има велоалей в града ни и искаш да кажеш че децатато бутат колелата до там ???!!! А ако ударят 10 год. ти дете което се разхожда по центъра , как ще реагираш, ще търсиш ли "цървулите" ?

da

22.07.2020, 22:53 часа
Само мрънкате , все друг виновен за всичко , друг изхвърля боклуците , вие - не, друг чупи , вие не, сега пак друг виновен , а къде е ролята на родителите. Дано детето да е добре . Къде и как са пресекли , помислете.

обективен

22.07.2020, 22:41 часа
Проблемите с велосипедите по центъра ги правят тинейджъри на групи, а не малки деца или зрели хора. Да се назначат копой с тениски копиращи цветовете на полицейските не е решение. Първо трябва да има достатъчно вело алей и места за игра.

Пешка

22.07.2020, 22:20 часа
Ценка, центъра не е място за каране на велосипед. Велосипеда следва да се бута. Съжалявам, за човека с когото неправилно са се заяли, но масово деца и възрастни излизат пред колите не на място, не на пешеходни, не на зелен светофар .

кирчо

22.07.2020, 19:45 часа
Съгласен с предходният коментар. Същите обшинскщ капутчета преди малко се правиха на интересни на един видимо беден човечец, който си буташе колелото в центъра. Не караше, а буташе!!!

Ценка

22.07.2020, 18:36 часа
Така ще ни избиват децата, като няма велоалеи. Днес едни цървули от общината ме заплашиха, че ще ми пишат акт, защото детето ми на 10 години кара колело на пл. Ботев. Да го пусна на улицата да го убият ли???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha