Детето, пострадало при катастрофата на светофарите на „Руски“ във Враца, е с комоцио

Детето, пострадало при катастрофата на светофарите на „Руски“ във Враца, е с комоцио Детето, пострадало при катастрофата на светофарите на пл. „Руски“ във Враца, е с комоцио, съобщиха от полицията. 
Припомняме, че инцидентът стана вчера, в 17.20 часа, а за него съобщи първо агенция BulNews. 

От последните минути! Кола блъсна дете на светофарите на „Руски“ във Враца, затвориха „Крайречен булевард“ /снимки/

Вследствие на силния удар момчето е било подхвърлено във въздуха, счупило с главата си предното стъкло на автомобила и паднало на земята. На мястото веднага пристигнала линейка и му била оказана първа помощ, след което то е транспортирано във врачанската болница. Детето е настанено в лечебницата за наблюдение, но няма опасност за живота му.
По данни на МВР велосипедът „Спринт“, с който се е движело 13-годишното момче, е собственост на 44-годишния му баща Т. Т. Зад волана на лекия автомобил „Опел Астра“ е бил 50-годишният М. А. от областния център. 
След направения оглед униформените установили, че причината за инцидента е отнемане на предимството на колата от велосипедиста. 
На шофьора е направена проба за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен. На бащата на момчето е съставен акт. 
 
23.07.2020, 09:38 часа
5373 1
Коментари

Барни Ръбъл

23.07.2020, 10:07 часа
Важното е, че е добре детето и е станал малкия дявол. Там трябва да се постави повдигната пешеходна пътека със сигнализация и знаци. Да, ще бави трафика, но заради шибания кауфланд, хората масово пресичат там. Никой не ходи до пътеките на светофара.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha