Продължава облагородяването на градския плаж във Видин

Продължава облагородяването на градския плаж във Видин Продължава облагородяването на градския плаж във Видин. До момента е подравнена горната тераса и е посипана с пясък, съобщават от областната администрация. Възстановени са душовете и чешмичката между двете капии при крепостта "Баба Вида". От Общината възстановиха осветлението на горната тераса, а видинчани са доволни от направеното.
"На този етап - да, просто беше трагедия. А сега е добре, но може и още по-добре и предполагам, че ще го направят. Да сложат някой чадър, както по-рано, пейките да се пооправят и това е, иначе пясъкът си е добре вече... Да, много сме доволни, направиха, сега много добре, но може и още по-добре, по-скоро, още по-рано да го направят това...", споделя местен жител.
От областната администрация информираха, че плажната ивица ще бъде почистена от растителност, както и че продължава почистването на Алеята на влюбените, като се предвижда тя да бъде почистена до паметника на Свободата. Ще бъдат поставени 20 чадъра. Продължава почистването от растителност на крепостните стени. Ще бъдат разположени и фитнес уреди на открито.
23.07.2020, 16:55 часа
1891 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha