Два пъти е била прегазена жената на пътя край Созопол

Два пъти е била прегазена жената на пътя край Созопол Два пъти е била прегазена 34-годишната жена на пътя между Созопол и Приморско. Единият водач избягал от местопроизшествието, а жената бе ударена и от мъж, който веднага подаде сигнал в МВР. Сив металик е цветът на колата, с която шофьор, прегазил 34-годишната жена в нощта срещу неделя, е избягал.
Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я ударил. По тялото на жената личали следи от предишно прегазване. Затова от МВР веднага започнали да преглеждат записи от близки камери.
Една от тях заснена бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила. 
Примомняме, че жената загина при тежка катастрофа по пътя Бургас - Приморско в района на отсечката от разклона за ваканционно селище "Св. Тома" към Приморско.
Младата жена се е придвижвала като пешеходка и е била прегазена от автомобил. Сигнал за инцидента е получен в полицията в Созопол около 1 часа. Обадил се е 34-годишен шофьор на Сузуки "Лиана" със софийска регистрация, който е казал, че е блъснал жена на пътя. 
29.07.2020, 12:18 часа
944 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha