Първо в BulNews! Запаленият „Лексус“ във Враца е на общинския съветник Мирон Драганов

Първо в BulNews! Запаленият „Лексус“ във Враца е на общинския съветник Мирон Драганов Запаленият тази нощ „Лексус“ във Враца е на общинския съветник от БСП Мирон Драганов Иванов, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Пламъците са избухнали в ранните часове на нощта, в 23.55 часа.

Отмъщение с огън! Драснаха клечката на „Лексус“ във Враца, полицията издирва извършителя /снимки/

Новината бе потвърдена от самия потърпевш пред медията ни. Пред наш репортер той разказа, че това не е първият случаи, в който е бил заплашван, да напусне местния парламент. Тази нощ, обаче, заканите са станали реалност. 
Преди около 3 месеца той е получил писмо, което гласяло, че ще бъде запален магазинът му за месо в центъра на Враца, а по-късно намерил и туба с бензин под колата си. 
Тогава той е сигнализирал в полицията и е започнато разследване, а преди месец е получил писмо от прокуратурата, че то се прекратява поради ненамиране на извършителя. 
„Тъкмо нещата се бяха успокоили и всичко започна отново“, заяви потърпевшият. 
Това е третият мандат на общинския съветник, а причината за палежа пред наш репортер той определи като „политически игри“. 
Местният сенатор допълни още, че неговите колеги Бойко Ничев и Лъчезар Генов също са получавали писмени заплахи, за да се оттеглят от общинския съвет. 
 „От нашата листа влязохме 5 човека. Ако аз се откажа, веднага влиза следващия. Ако се откажат и колегите, които получаваха заплахи – на техните места влизат други“, сподели Мирон Драганов. 
По негови думи след палежа автомобилът е неизползваем. Унищожени са двигателя, скоростната кутия, купето и таванът. Униформените са направили оглед на местопроизшествието, който е продължил около 2 часа и е издаден протокол, а тази сутрин потърпевшият е бил разпитан.
„Надявам се този път извършителят да бъде заловен“, каза той.
 
31.07.2020, 11:57 часа
8951 6
Коментари

Бако

31.07.2020, 22:10 часа
Майкооо, тия се подкараха! Сега ше палнат на Цвети ди тути Цвети катафалката, на Ванчо жипа и на Киро на секунданта...там, ако го знаят какво кара. А Врачани викат в хор: Искаме труп! Искаме труп!

До всички Вуни, дуу-ни Тоо-ни

31.07.2020, 21:46 часа
Нито сте му на годините, нито на акъла- вие сте прости злобари- ако сте работливи,ще имате, ако сте плямпала само, ще гледате и завиждате- този човек работи въпреки годините си, не чака подаяния нито от кмета- изтърсак, нито от Хунтата-ясно е!

дууу

31.07.2020, 21:25 часа
Баах тия бедни социалисти!Сега ше си купи майбах.

ТООООО

31.07.2020, 16:38 часа
И ТОЯ Е ЕДИН ИЗМАМНИК, ОТ ЕДНО ВРЕМЕ

момчил младенов

31.07.2020, 14:20 часа
Общинския съветник от БСП. Кара Лексус. Не зная с какво се занимава, но са ми интересни тези, които казват, че при БСП щяло да има по-голямо социално равенство. Ха ха. Те в ръководствата на БСП са повече капиталисти отколкото в другите партии.

Баба Вуна

31.07.2020, 12:48 часа
Па на тоя и мутрата му е айдушка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha