Среднощен екшън: Мъртво пиян от Монтанско размаза „Голф“-а си в ограда и избяга, изтрезня в ареста

Среднощен екшън: Мъртво пиян от Монтанско размаза „Голф“-а си в ограда и избяга, изтрезня в ареста Пиян мъж е катастрофирал в монтанското село Трайково, съобщиха от полицията в областния град.
Инцидентът е станал на 2 август около 2.20 часа. Тогава в районното управление в Лом е получен сигнал за произшествието. Мястото е посетено от служители на пътен контрол. Те установили, че 29-годишен местен жител е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с монтанска регистрация, когато изгубил контрол над колата и катастрофирал. Той излязъл вдясно от пътното платно, блъснал тухлена ограда и нанесъл материални щети на нея и автомобила.
Водачът не спрял да установи последиците, а избягал от местопроизшествието. Същата нощ, малко преди 3 часа, той е установен да управлява ударения „Голф“ с посока на движение от село Сталийска махала към Лом.
Униформените тествали шофьора за употреба на алкохол с дрегер. Техническото средство е отчело солидните 3.24 промила в издишания от него въздух. Водачът приел показанията на техническото средство и отказал медицинско изследване за кръвна проба.
Съставени са му 3 акта и е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа.
По случая е образувано бързо производство.

*Снимката е илюстративна
03.08.2020, 10:49 часа
3383 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha