Едва година след ремонта на централния площад в Козлодуй: Некачествени плочки и без ясен срок за приключването му

Едва година след ремонта на централния площад в Козлодуй: Некачествени плочки и без ясен срок за приключването му Почти една година след тържествения старт на ремонта на централния площад на Козлодуй стана е ясно, че материалите, вложени в проекта за над 2.5 млн. лв. са некачествени, а краят му не се вижда, стана ясно на последното заседание на местния парламент.
На него съветникът Юлиян Тошев попита кмета Маринела Николова за некачествения ремонт на площада, за унищожените дървета там, както и какъв е срокът за довършването му. Оказа се, че въпросът е за „утре“, макар че от месеци се вижда, че материалите и работата са некачествени. 
Припомняме, че ремонтът на площада се финансира със 2 600 000 лв. от републиканския бюджет, отпуснати целево от Министерски съвет. За изпълнител на работата беше избрана „Билдинг Къмпани“ ЕООД от село Дъбница. Проектът е на ДЗЗД „Енерджи инвест”, а строителният надзор беше поверен на „Видипема” ЕООД.
Същинската работа започна с много официална церемония на 5 август миналата година.
Пак тогава бе официално обявено, че срокът за изпълнение е 180 дни.
Година по-късно, обаче, краят ремонта не се вижда, а за качеството на материалите и свършената работа са видими за всеки с просто око.
03.08.2020, 16:56 часа
3761 1
Коментари

Така

04.08.2020, 08:42 часа
Така строят от ГЕРП... Ама па крадат, като по учебник!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha