Първо в BulNews! Вижте коя е загиналата при тежката катастрофа край Баница /снимки/

Първо в BulNews! Вижте коя е загиналата при тежката катастрофа край Баница /снимки/ Стана ясно коя е загиналата при тежката катастрофа край врачанското село Баница, за която съобщи агенция BulNews.
Медията ни първа се сдоби със снимки на момичето, загубило живота си при инцидента. Припомняме, че катастрофата стана снощи около 20 часа.

Зрелищна каскада! Кола се обърна по таван край село Баница, има пострадали /снимки/

15-годишната Нанси Б. живее и учи в селото. За Нанси Б. се е грижила майка ѝ - Биляна, която е разделена с баща ѝ. Той дори не е припознал момичето за свое дете.
Това не е първата трагедия в семейството - почернената майка е имала още две деца, които е изгубила още докато били бебета.
„Момичето беше единствената надежда на майка ѝ, всичко правеше за нея“, разказват хора от селото.
Когато Биляна разбрала за случилото се с детето ѝ е припаднала и е глътнала езика си.
При жестокото произшествие са пострадали и водачът на „Голф“-а и другото момче, което също е пътувало в автомобила. 19-годишният шофьор е неправоспособен, уточниха от полицията във Враца.
Той доскоро е бил в чужбина заедно с родителите си, където е работил.
Двете момчета са получили сериозни травми, а шофьорът е в тежко състояние. 
 
06.08.2020, 11:56 часа
14806 4
Коментари

а

06.08.2020, 18:54 часа
Като не можеш да караш но даваш газ, може и да не искаш така да стане но така става. Но щом са се обичали няма проблем. И щом не са искали така да стане, значи всичко е наред. Ама тоя номер минава само пред мама. Мамо не исках така. Нищо мами....

Трибал

06.08.2020, 15:38 часа
Докато се движат с миризливи прости мангали,така ще бъде.Свършиха ли се българите бе маймуни прости?

samodiva

06.08.2020, 13:52 часа
Много е глупаво и жалко да се коментират неща, с които не сме запознати особено когато става дума за такава трагедия и загубата на един млад живот.Не познавате нито "селяка" нито момчето.Те са се обичали и нито един от тях не е искал да стане така.

а

06.08.2020, 12:28 часа
Когато тъп селяк види 5 лева, си купува голф и с него убива хора. Когато глупаво момиче види селяк с голф, си казва "те тоя ша е" и става жертва. Жалко. До кога? Възпитавайте си децата!!!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha